Som frivillig for Foodjam på Roskilde festival forpligter man sig til at arbejde 32timer fordelt på 4 vagter á 8 timer. Vagterne fordeles så 2 vagter ligger i opvarmningsdagene før musikken, og 2 vagter ligger i musikdagene. Du har mulighed for at ønske vagter ved at skrive en mail til foodjam@madkulturen.dk .   

Som kulinarisk vejleder skal man deltage i et obligatorisk Kulinarisk Kørekort-kursus. På kurset møder du de andre frivillige på Foodjam og lærer en masse om madlavning, tilsmagning og formidling. Vi har et kursus tilbage d. 19. juni (9-19 i Roskilde). 

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

××

Arrangementet foregår

Roskilde Festival

Dyerskuepladsen
4000 Roskilde×
 

 

 

Ansøgning som kulinarisk vejleder

 

Det er så dejligt, at du er interesseret i Foodjam på Roskilde Festival. Vi er i fuld gang med at finde de bedste frivillige til årets Foodjam, og vi håber, at du har lyst til at være en del af holdet.

Det kræver ikke tidligere erfaring med mad og madlavning at være en del af FoodJam, og som kulinarisk vejleder i Foodjam-teltet, skal du deltage i et obligatorisk, gratis Kulinarisk Kørekortkursus, hvor du uddannes til kulinarisk vejleder. Vælger du rollen som opvask/nattevagt er det ikke nødvendigt at deltage på Kulinarisk Kørekortkursus.

Vi gør vores bedste for at give en tilbagemelding hurtigst muligt, men har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til foodjam@madkulturen.dk

 
Fulde navn*
Email*
Email validering*
Mobil nummer*
Adresse - vej og postnummer*
Hvad er din primære profession? *   
Hvorfor vil du være en del af Foodjam? *   
Hvilken rolle hos Foodjam søger du?*  
Har du været en del af Foodjam tidligere?*
Tilmeld dig Madkulturens Kulinariske Kørekort?*
Fødselsdato og fødselsår DD.MM.ÅÅ*
Accepter betingelser*

 

 

Praktiske oplysninger


×
Loading