Som frivillig for Foodjam på Roskilde festival forpligter man sig til at arbejde 32 timer.

 

×
×

Vælg først, om du ønsker at registrere én deltager eller flere


 
Tilmelder du kun en deltager, afslutter du registreringen ved at udfylde alle fornødne felter og klikker ”Afslut”. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.


 
Skal du tilmelde flere deltagere på én gang, opretter du en deltager ad gangen ved at klikke "tilmeld flere" i formularen FØR du afslutter hele registreringen. Hvis der er betaling i forbindelse med tilmeldingen, skal du indtaste din betalingsinformation, før du kan afslutte tilmeldingen endeligt.

Indtast venligst brugernavn og adgangskode for at ændre din tilmelding.

Hvis du allerede er tilmeldt dette arrangement, kan du logge ind for at hente din billet, ændre i din tilmelding eller afmelde dig arrangementet.

×

Er du sikker på, at du ønsker at afmelde dig?  

×


×

×
×

Arrangementet foregår

Dyreskuepladsen
4000 Roskilde×
 

 


Tilmelding - Nattevagt 2024

 

Vi er i fuld gang med at finde de bedste frivillige til årets Foodjam, og det er så fedt, at du er interesseret i at være en del af Foodjam-holdet på Roskilde Festival 2024. Vi gør vores bedste for at sammensætte det fedeste hold og selvfølgelig skal du være en del af holdet!

Hos Foodjam har vi forskellige roller. Du kan f.eks. ansøge som: 

Kulinarisk vejleder

Din rolle er at hjælpe og vejlede gæster i at lave et lækkert måltid, samt skabe god stemning i Foodjam teltet. Du skal deltage i et kulinarisk-kørekort-kursus forud for Roskilde festival, hvor du lærer om grundsmage, tilberedning og ikke mindst får lov til at lave en masse lækker mad med de andre frivilige.

Kulinarisk kørekort-kursus ligger over 2 dage, og gælder som din første vagt, hvilket betyder at du skal tage 3 vagter af 8 timer under Roskilde festival (fra d. 29 juni til d. 6 juli).  

 Nattevagt

Vi har meget udstyr og har derfor behov for nogle fantastiske nattevagter, som kan passe på Foodjam teltet og vores udstyr. Der vil være nogle opgaver i løbet af natten, som vil blive introduceret ved vagtstart, men vi prioriterer altid at der er tid til en snak, til at høre en podcast og til at lave lækker natmad. I er altid tre personer på vagt om natten, så tag dine to bedste venner under armen og tilmeld dig som nattevagt hos Foodjam. 

Som nattevagt skal du tage 3 vagter (ialt 32 timer) 

Kender du nogen det kunne være sjovt at have vagt sammen med? Så send dem tilmeldingslink, så de kan sikre sig en plads hos Foodjam!

OBS vi allerede fået en del ansøgninger fra frivillige under 18 år, så vi søger fremadrettet kun frivillige over 18 år. 

Vi gør vores bedste for at give en tilbagemelding hurtigst muligt, men har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til foodjam@madkulturen.dk

 
Fulde navn*
Hvilket år er du født?*
Email*
Email validering*
Mobil nummer*
Hvad er din primære profession?*
Hvorfor vil du være en del af Foodjam?*   
Har du været en del af Foodjam før?*


Hvis ja, hvilken rolle havde du og hvornår var du på Foodjam?
Vælg rolle hos Foodjam*
Accepter betingelser*


 

 

Praktiske oplysninger


×
Loading